Kvalitet i standardi

Savremena laboratorija Rafinerije ulja Modriča poseduje akreditaciju po standardu BAS ISO/IEC 17025. Laboratorija ima veliki broj mernih i kontrolnih uređaja za ispitivanje maziva i tečnosti i stoji vam na usluzi za besplatno obavljanje svih neophodnih ispitivanja. Iskustva stečena dugogodišnjim učešćem u automobilskim i motociklističkim takmičenjima i neposredna saradnja inženjerskog tima sa sportskim vozačima vlastitog automobilskog kluba uspešno se koriste za nove razvojne projekte.

Rafinerija ulja Modriča je među prvima u Evropi izgradila postrojenja za proizvodnju hidrokrekovanih baznih ulja. Hidrokrekovana bazna ulja, u odnosu na klasična mineralna ulja, odlikuju se boljom oksidacionom stabilnošću, niskom isparljivošću, manjom promenom viskoznosti sa temperaturom (viši indeks viskoznosti), veoma niskim sadržajem ukupnih i policikličnih aromatskih ugljovodonika i jedinjenja sumpora, azota i kiseonika. Upotrebom hidrokrekovanih baznih ulja u formulacijama motornih i industrijskih ulja obezbeđuju se izvanredne tehničke karakteristike gotovih proizvoda i ispunjavanje važećih evropskih standarda u oblasti zaštite životne sredine.

Korišćenjem proizvoda “Rafinerije ulja Modriča” produžavate životni vek vaših motora, vozila i drugih mašina. Koristeći naša ulja smanjujete troškove eksploatacije i doprinosite zaštiti i očuvanju životne sredine.

Sistem upravljanja kvalitetom po standardu ISO 9001, obezbeđuje potpuno upravljanje kvalitetom u svim fazama organizacije, a našim korisnicima to je garancija stabilnog i pouzdanog kvaliteta proizvoda koje koriste.

Svojim opredeljenjem da koristite naše proizvode ukazali ste nam veliku čast, a mi vaše povjerenje nećemo izneveriti.