• OD SADA U NOVOJ AMBALAŽI

    20. juna 2012. godine u centru «Navak» upriličena je svečanost povodom predstavljanja nove ambalaže proizvoda Rafinerije ulja Modriča, na kojoj je pored osnovnih informacija o kvalitetu i novom dizajnu ambalaže premijerno emitovan novi TV spot.

    Brojnim gostima i predstavnicima medija obratili su se Mrđan Žugić direktor Optime Modriče d.o.o. Beograd i Pero Dugić generalni direktor Rafinerije ulja Modriča. Program je vodio Voja Nedeljković u okviru kog je pored osnovnih informacija o kvalitetu i novom dizajnu ambalaže, premijerno emitovan novi TV spot i upriličen nastup etno grupe VIDA iz Modriče. Nakon zvaničnog dela programa i koktela, bila je organizovana test vožnja sa šampionom Srbije u automobilizmu Milovanom Vesnićem i dugogodišnjim saradnikom Rafinerije.

    Uporedo sa razvojem i praćenjem evropskih i svetskih trendova u razvoju novih proizvoda, posebna pažnja posvećena je i razvoju novih vrsta pakovanja vodeći računa o zahtevima tržišta i ugledu proizvoda Rafinerije ulja Mordiča, kao i same kompanije. U skladu sa planovima razvoja za 2012. godinu započeta je realizacija projekta „Izrada nove ambalaže i redizajn etiketa“ u kojoj je završeno pakovanje od 1 i 4 lit.

    Ovim projektom tržištu je ponuđena ekološki prihvatljivija ambalaža boce koja je otpornija na mehanička oštećenja, sigurniji čep sa zaštitnom folijom, polietilenska etiketa sa štampom otpornom na UV – zrake, kao i dvoslojna etiketa na poleđini. Proizvodi Rafinerije u novom pakovanju plasiraće se na tržište Srbije krajem juna meseca 2012. godine.